Over ons 


Triptaxi is een jong en dynamisch taxibedrijf dat in 2019 is opgericht en sindsdien hoogwaardige taxidiensten levert in Amsterdam en omstreken. Wat ooit begon als een familiezaak, is inmiddels uitgegroeid tot een professionele taxicentrale met een sterke focus op zowel privé- als zakelijk vervoer. Onze ervaren chauffeurs beschikken over alle kennis en expertise die nodig is om u veilig en comfortabel naar uw bestemming te brengen.

Bij Triptaxi staat kwaliteit voorop. Onze klanten kunnen vertrouwen op luxueuze voertuigen en een uitstekende service. Of u nu op zoek bent naar een taxi voor een zakelijke afspraak, een luchthaventransfer of een avondje uit, wij nemen de zorgen compleet uit handen. Onze chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd en veilig op uw bestemming aankomt, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Kortom, Triptaxi is dé keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardig taxivervoer in Amsterdam en omstreken. Met onze jarenlange ervaring en ons streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent.

Wij hebben meer dan

20.000

klanten vervoerd sinds onze start

Wij hebben meer dan

20,000

klanten vervoerd sinds onze start

Uitzonderlijke service

Als het gaat om uitzonderlijke service, zijn er maar weinig bedrijven die het kunnen evenaren. Bij ons staat klanttevredenheid altijd op de eerste plaats en we doen er alles aan om onze klanten tevreden te stellen.

Gratis annuleren

Of je nu je reisplannen volledig moet wijzigen of je vertrektijd moet aanpassen, je kunt altijd je boeking annuleren zonder extra kosten zolang je dit ten minste 12 uur voor vertrek doet. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd de flexibiliteit hebben die ze nodig hebben om stressvrij te reizen met Triptaxi.

Luxe wagens

Bij Triptaxi bieden we niet alleen een handige manier om taxiritten te boeken, maar we bieden ook een luxe reiservaring in onze premium wagens. Onze luxe wagens zijn uitgerust met comfortabele zitplaatsen, airconditioning en moderne entertainment systemen. Of je nu naar een belangrijke zakelijke bijeenkomst gaat of een avondje uit, je kunt rekenen op de stijlvolle en comfortabele rit die onze luxe wagens bieden.

Vaste tarieven

Bij ons profiteert u standaard van de lage tarieven. Deze tarieven gelden ook voor het ophalen op Schiphol, hier worden geen extra kosten voor berekend.